Effektive hjemsendte medarbejdere?

Mange ansatte i Danmark arbejder i øjeblikket hjemmefra, og flere og flere virksomheder, får øjnene op for at hjemmearbejdet kan være mindst ligeså effektivt som på virksomhedens matrikel. Se bla. denne undersøgelse fra PFA: https://pfa.dk/news-archive/2020/06/09/10/15/hjemmearbejde-har-ikke-kostet-produktivitet/

Men arbejdet hjemmefra stiller krav til hjemmekontoret. Mange undersøgelser viser at indeklimaet er en væsentlig faktor for effektiviteten.

I kan effektivt monitorere indeklimaet hos alle de ansatte, hvis de installerer en Hub og en Wave Plus sensor derhjemme. Fra kontrolpanelet er det let at få et overblik over alle målinger – og hvis den ansatte ikke ønsker at sende indeklimadata til virksomheden, kan de selv monitorere indeklima-status derhjemme.

Kontakt info@sundluft.dk og hør mere om – og få et tilbud på – en løsning for alle jeres ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait