OM SUND LUFT

Vi interesserer os for indeklima

…og her ser du produkterne, der kan hjælpe dig med at kende dit.

Det er videnskabelig bevist at luftkvaliteten på skoler og arbejdspladser, har en enorm betydning for kognition, sundhed og velvære. Desværre halter vi i Danmark væsentligt efter de lande vi normalt sammenligner os med i norden.

Vi ved at vi med nogle få tiltag kan forbedre luftkvaliteten, men vi skal vide hvor vi skal sætte ind. Derfor tog vi kontakt til det norske firma Airthings, der producerer meget præcise måleapparater til bygninger.

De batteridrevne professionelle Airthings-sensorer måler på 6 af de parametre, der er afgørende for en god luftkvalitet. Data sendes automatisk til skyen gennem mobildata, uden at sensorerne skal tilsluttes bygningens netværk.

Fra skyen kan autoriserede pedeller, ledere, arbejdsmiljø-repræsentanter, naturfagslærere, bygningsansvarlige m.fl. aflæse live- og historiske data, og dermed se hvor det er mest hensigtsmæssigt at sætte ind, for at forbedre luftkvaliteten – og dermed højne kognition, sundhed og velvære.

Undersøgelser viser, at en bedre luftkvalitet kan sænke sygefraværet væsentligt, så der er mange årsager til at du skal tage kontakt til Sund Luft nu.